Contactaţi-ne

Dacă necesitaţi informaţii suplimentare vă rugăm să contactaţi reprezentanţa regional.

Aviagen Kft


T: +36 96 516 000
F: +36 96 516 001
A: Győr, Hungary

E: officeHU@aviagen.com
Limbă: Română - Romanian

Bine ați venit la Aviagen

Aviagen furnizează bunici şi părinţi de reproducţie rase grele la vârsta de o zi la clienţi din 130 de ţări din toată lumea sub cele trei branduri Arbor Acres, Indian River, şi Ross. Aceste branduri sunt printer cele mai recunoscute şi respectate nume din industrie, fiecare având un succes dovedit pe lângă numărul mare de clienţi fideli la nivel global.

Aviagen oferă de asemenea, hibrizi dedicați, cu scopul de a da clienților flexibilitate în alegerile lor și îndeplinirea cerințelor specifice ale pieței. Brandul dedicat Rowan Range® cu colorit variabil în funcție de alegerea liniei de femele, este în prezent disponibil doar în Europa și vine în întâmpinarea nevoilor segmentelor de nișă sau a piețelor emergente, inclusiv slower-growing, free-range și organic. Masculul Yield Plus este primul produs disponibil în portofoliul de masculi dedicați Aviagen și este destinat generării unui produs finit cu un randament al pieptului senificativ mai mare.

Programul genetic de selecţie bine stabilit şi de succes al Aviagen-ului promovează în mod constant îmbunătăţiri în robusteţea puilor şi starea generală de sănătate, asigurând acestora în acelaşi timp cele mai bune condiţii de îngrijire şi standarde de bunăstare.

       

Centrul de Resurse

Biblioteca noastră de informații conține materiale elaborate de Aviagen pentru a ajuta clienții noștrii să gestioneze profitabil operațiunile de a produce pui de înaltă performanță prin programe solide de management.

Toate documentele sunt disponibile in Română sunt afisate mai jos. Pentru a descărca pdf, pur și simplu faceți clic pe titlu. Alte documente sunt disponibile în limba engleză, în Centrul de Resurse

Ne confruntăm cu probleme tehnice cu Centrul de Resurse. Dacă nu reușiți să descărcați un document, vă rugăm să contactați reprezentantul Aviagen pentru asistență.