Свържете се с нас

Ако се нуждаете от повече информация,моля сържете се с нашия регионален офис.

Aviagen Kft


T: +36 96 516 000
ф: +36 96 516 001
A: Győr, Hungary

E: officeHU@aviagen.com
език: Български - Bulgarian

Добре дошли в Авиаджен

Авиаджен бройлерни родителски стада доставя еднодневни пилета прародители и родители на клиенти в 130 държави по света под търговските марки Arbor Acres, Indian River и Ross.

Aviagen също предлага специални разплодни стада предназначени да дадат на потребителите гъвкавост при избора им на продукти и отговарят на специфичните изисквания на пазара. Марката Rowan Range® на специалните птици, с променящи се цветове в зависимост от избора на женски, налични в момента само в Европа, отговаря на нуждите на избрана ниша или развиващи се пазари, включително по-бавно растящи, свободно отглеждане и органични сегменти. Мъжкия Yield Plus е първия наличен продукт в портфолиото на Specialty Male portfolio от Aviagen и е предназначен за производство на краен продукт със значително по-голям добив на гръдно месо.

Тези марки са измежду най-известните и уважавани имена в индустрията и всяка има доказана успешна репутация в допълнение към огромната й и лоялна глобална клиентска база. Успешната и добре създадената генетична селекционна програма на Авиаджен последователно промоцира постоянни подобрения в здравината и цялостното здраве осигурявайки птиците с най-висококачествени грижи и стандарти за благосъстояниеi.

       

Ресурсен център

Нашата информационна библиотека съдържа материали, разработени от Авиаджен да помогнем на нашите клиенти да управляват своите фирми изгодно и да произвеждат пилета с висока производителност чрез програми за добър мениджмънт на стадото.

Всички документи на разположение на български са показани по-долу. За да изтеглите PDF, трябва само да кликнете върху заглавието. Други документи са достъпни на английски в Ресурсен център.

Имаме технически проблеми с Ресурсния център. Ако не можете да си изтеглите документ, моля, свържете се с вашия представител Авиаджен за помощ.